YILKAL MEDİKAL | Solunum Aerosol | +90 332 346 44 40

Ağızlıklı Nebulizer Set

Bebek, çocuk ve yetişkin kullanımı için uygun, şekil bakımından tek tip olarak hastaların ihtiyacına göre dizayn edilmiştir.

Nebulizer Set Maskeli

Teknoloji ve tasarımla geleceğe yön ver

Vajinal Spekülüm

Yüksek Konsantrasyonlu Oksijen Maskesi

YILKALMEDICALHakkında

Uluslar arası sektörel tecrübe ve akademik bilgi birikiminin bir araya gelmesi ile Yılkal Medikal 2010 yılı içerisinde kurulmus tek kullanımlık medikal sarf malzeme imalatçısıdır. En son teknolojiyle olusturulmus üretim ekipmanlarını, isinde uzman profesyonel çalısanlarıyla bulusturmayı basaran Yılkal Medikal, sektöründe “Kalite” ve “Dinamizm” olgularının ilk temsilcisi olmayı hedeflemektedir. ISO 9001, ISO 13485 ve CE kalite yönetim standartları ile Yılkal Medikal Insan Saglıgına verdigi büyük önemi belgelemistir. Oksijen maskesi, nazal oksijen kanülü ve nebülizatör set ile imalata baslayan firma, müsterilerinden aldıgı destek ile üretim kapasitesi ve ürün çesitliligini artırmayı hedeflemektedir.

Müsterilerine sagladıgı GÜVEN, ISTIKRAR VE KALITE Yılkal Medikalin Dinamik Üretici olma yolundaki en büyük farklılıklarıdır.

KURUMSAL

Medikal malzeme ve ekipman imalatında, ilaç üretimi ve ilaç yan sanayinde ürünü mikroorganizmalardan ve partiküllerden korumak ve insan saÄŸlığını temel alan riskleri en az seviyeye indirebilmek.

UZMANLARIN TERCÄ°HÄ°

KALÄ°TE BELGELERÄ°MÄ°Z